MagunkrólKapcsolatfelvétel

fornax
Tőzsdehír  
 

 Tözsdehír

Általános felelősségi szabályok 

A TOZSDEHIR.HU site-jának látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben nem, kérjük, ne látogassa az oldalt.
A TOZSDEHIR.HU pénzügyi tevékenységet nem folytat, a brókercégektől, bankoktól, biztosítóktól teljesen független szervezetként, a felhasználók részére ingyenesen nyújtja szolgáltatását.
A  TOZSDEHIR.HU web site szerkesztői (továbbiakban TOZSDEHIR.HU) arra törekednek, hogy az általuk megjelenített információk minden szempontból a lehető legjobban szolgálják a felhasználók tájékoztatását. Ezzel együtt TOZSDEHIR.HU felhívja a látogatóinak figyelmét arra, hogy a site-on elérhető linkek illetve idegen internetes források tartalma, illetve az azokon fennálló szerzői jogok tekintetében felelősséget nem vállal.
A TOZSDEHIR.HU nem felel a linkekben előforduló márkanevek, védjegyek használatáért, valamint azért, ha a máshol készült tartalmi szolgáltatás sérti bárki hitét, ízlését, meggyőződését. A web site-on megjelent információk további felhasználásáért a felhasználó felel.
A TOZSDEHIR.HU nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a TOZSDEHIR.HU site-jai kapcsolódnak.
A TOZSDEHIR.HU nem garantálja, hogy a site-hoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz, így nem tehető felelőssé azokért az esetleges károkért, amelyeket a site-on szereplő adatokhoz és információkhoz való hozzáférés előre nem látható, átmeneti szünetelése okoz, illetve melyek a site közvetítésével letöltött digitális adatok okoznak.
A TOZSDEHIR.HU az oldalakon található adatok és információk pontosságáért és valódiságáért felelősséget nem vállal. Az esetlegesen ebből eredő veszteségek vagy károk rendezésére nem kötelezhető.

A TOZSDEHIR.HU az oldalakon található tanácsok, információk nem tekinthetők hivatalos befektetési tanácsként, a szerzők és olvasók véleményét tükrözik, így azokért felelősséget nem vállalnak, nem vállalunk.

Információ szolgáltatás

A TOZSDEHIR.HU célja, hogy a látogatók számára a lehető leghasznosabb, első sorban gazdasági jellegű információk elérését tegye lehetővé. Ehhez a szerkesztőség a felhasználóktól, az önkéntesség elvét mindenkor tiszteletben tartva, esetenként információkat kér.

Regisztráció

A TOZSDEHIR.HU használatának nem elengedhetetlen feltétele a felhasználónév és a hozzáférési jelszó megadása, de ez hasznos lehet. Mindazonáltal egyik információhoz sem szükségszerűen kapcsolódik a felhasználó neve, vagy egyéb személyes adata.

TOZSDEHIR.HU site-jának tartalma szerzői jogvédelem alá esik, a TOZSDEHIR.HU. minden jogot fenntart. Tilos a TOZSDEHIR.HU. előzetes írásbeli engedélye nélkül a tartalom egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni.
A site-on található programok, fejlesztések, játékok megoldások és ötletek a TOZSDEHIR.HU. tulajdonát képezik, így ezek felhasználásáról kizárólagosan rendelkezik.

Június 29

Click Here!